Rygg och mage idag! + positiv feedback ;)

                                      

Har varit dåligt med uppdateringar från min del både här och på instagram, men jag lovar att jag inte har legat på latsidan. Har tränat precis som vanligt! Ska helt klart bättra mig på det där och uppdateras mer :$

I vilket fall som helst så bestod dagens pass utav rygg och mage och var helt klart ett utav de bästa passen hittills. Kommer garanterat kännas gött i kroppen imorgon! Det är väldigt skönt nu när det är lov också, just för att man är så obunden utav tid och man kan verkligen träna när man än känner för det! Borde vara lov oftare, hehe..

En annan rolig grej var efter jag hade kört mitt pass idag. Jag stod inne i omklädningsrummet och skulle precis dra på mig min jacka och gå men så kom det fram en tjej som hade sett mig när jag hade tränat. Hon gav mig komplimanger och tyckte att jag verkade ha bra koll på gymmet och ville att jag skulle hjälpa henne med hennes träning! Sånt lyfter verkligen upp en, det är ett bevis för sig själv att man faktiskt börjar komma någonstans och det är framförallt väldigt motiverande när helt främmande människor kommer fram och ber om tips med mera!

Kramis!! /Sandra :*
 

Arm pass med storasyster

Lite bilder från dagens arm pass! Det blev ett rejält armpass med min stora syster, i mina nya träningshandskar! Fungerade super :) det blev ett väldigt lyckat pass då jag höjde ett steg på vikterna på nästan allting! Känns väldigt bra 
/f

Arms and back


dagens träning och nyttig lunch

Dagens LEGDAY var riktigt riktigt tufft, men bra. Det kändes ordentligt kan man ju lugnt säga, de bestod av bland annat:
- Squats/knäböj med skivstång
- Benpress
- 2 Olika benspark i maskin
- Vadpress
 
Efter träningen gick vi till Paprika och köpte med oss varsin nyttig kycklingsallad till skolan, innan vi gick in på lektion för 2 prov.
 
 

sjukaste inspirationen

 

Julshopping med mamsen!

Jaa, idag har det inte varit någon direkt träning. Om inte julshopping i cirka 4 timmar med mamsen räknas då vill säga ;) har faktiskt varit en sån där supermysig dag idag! Har riktigt känt i hela kroppen hur det verkligen närmar sig jul. Åh vad jag längtar! Kan ju vara något utav det mysigaste på hela året. Att samlas hela familjen och bara vara glada och låta julen sprida en härlig stämning överallt.

Om vi då ska övergå till träningen lite mer så väntas ben imorgon, gött äre! Är redan supertaggad, men ja..mer om det imorgon! Pusstjing så länge ;) /Sandra

Cardio och rygg







Eftersom att jag vart sjuk denna veckan, så har det blivit lite att vi tränar lite olika muskelgrupper, för att jag har kört på lite lugnt så jag inte blir sjuk igen då jag inte är helt frisk än. Det blev därför ett ordentligt rygg pass för mig, och cardio för Sandra, och vi avslutade träningen med några övningar för magen! Ett riktigt bra pass, och det gäller du att man håller igång, även på helgerna! 
/f

Dagens pass - Armar och axlar!

                                                
 
Japp, dagens pass bestod utav armar och axlar. Dessutom körde vi lite enskilt idag, medan Frida pumpade järnet på sina armar så körde jag tillsammans med en vän ifrån klassen axlar. Han visade mig sjukt bra övningar så nu ska det köttas axlar framöver! ;) Efter att ha kört axlar så gick jag på lite triceps, heeelt slut i dom nu men det är det helt klart värt.

För övrigt så är det exakt en månad sen som vi drog igång det här idag! Det känns väldigt bra och vi börjar redan känna av resultat! Nu blir det att höja allting ett snäpp. Vi ska bli bättre, snyggare och starkare ;) 

Finns verkligen ingenting som är bättre än att träna tillsammans med sin bästa vän ♥ så om du känner att du saknar motivation eller att du inte får ut allt som du vill när du är på gymmet, dra med dig en vän. Det gör skillnad! /Sandra 



Todays-arms and shoulders




Dagens pass bestod av armar för frida, och mestadels axlar för Sandra, ett riktigt grymt pass där det antagligen kommer kännas rejält i kroppen imorgon! 

Lite av våran träning hittills!












Långpromenad med gosen ;*

                                            

Usch, idag skulle jag egentligen varit uppe och morgontränat men så vaknade jag upp med sjukaste huvudvärken :( så idag blir lite utav en slappisdag helt enkelt..
Fast kan ju inte bara ligga och slappa så får bli en långpromenad med min lilla pärla hade jag tänkt. Då blir hon glad. Är ju ändå sånt där härligt vinterväder idag, solen är uppe och allt så inte ska man klaga. Mycket bättre kan det ju egentligen inte bli en sån här dag då kroppen inte riktigt är med en ♥ / Sandra.
 

Nu kör vi!

Nu ska vi börja uppdatera våran blogg regelbundet, har varit dåligt med det för er som har kikat in här lite..men nu så! För er som inte riktigt vet vilka vi är så är vi två tjejer (Frida Helin och Sandra Andreasson) från Göteborgs-området. Vi går andra året ihop på gymnasiet och utbildar oss till personliga tränare. För ungefär en månad sedan bestämde vi oss för att vi verkligen skulle satsa på våran egen träning på allvar och skapade också en träningsinstagram vid namn "Fitnessiisters". Nu har vi också skaffat oss en blogg! Här kommer vi lägga ut bilder, dela med oss utav våran kunskap, ge kostråd och förhoppningsvis bara vara en inspirationskälla för er som läser! 

Nu har vi kört på intensivt i en månad ungefär och vi börjar verkligen känna av att träningen ger resultat! Vi har också fått ett samarbete med företaget "icaniwill" som har enormt snygga och bekväma träningskläder och mycket annat som passar dig som älskar att träna! Check it out! ;)

Det var lite kort om oss och om vad som kommer hända här på våran blogg. NU KÖR VI!